Lunchmeny v. 16
Serveras mån-fre 11:00-14.30
Måndag 15/4
-Helgrillad gårdfläskkarré serveras med ugnsbakad potatis & rosépepparsås samt haricot verts.
-Pankopanerad flundra med kokt potatis & dill-& majonnässås.
-Stekt falukorv serveras med stekt potatis samt stekt ägg.
- Salsicciapasta med parmesan
Tisdag 16/4
- Parmesanpanerad kycklingschnitzel med råstekt potatis & basilikasås.
- Raggmunk serveras med stekt fläsk samt lingon.
- Stekt fläsk serveras med kokt potatis samt löksås.
- Fiskgratäng med räkor, sparris, vitvin & kokt potatis.
Onsdag 17/4
- Pannbiff serveras med stekt potatis, stekt lök samt inlagd gurka.
- Smörstekt strömming serveras med potatismos, skirat smör & lingon.
- Honungsgrillade revbensspjäll serveras med kokt potatis, brunsås samt äppelmos.
- Dagens pasta.
Torsdag 18/4
- Skogspanna på angus serveras med potatisstomp,grillade grönsaker samt champinjonsås.
- Ärtsoppa serveras med pannkaka, grädde & sylt.
-Stekt sejfilé serveras kokt potatis, romsås samt rostad broccoli.
-Dagens pasta.
Fredag 19/4
- Grillade kottlettracks serveras med klyftpotatis samt rödvinssås & picklad rödlök .
- Panerad abborrefilé serveras med kokt potatis & skagenröra.
-Extrarätt
- Dagens pasta.
*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn
Från måndag till torsdag så kör vi även kvällens tips! Följ oss på våra sociala medier för att se vad som serveras för kvällen.